Despre noi


ECHIPA


 Anastasia Staicu - Vicepreședinte Asociația SNK

 Anastasia este mamă a doi copii, căreia nu-i place ordinea, ci un haos sub control. 

 Director al Editurii Seneca, formator acreditat și absolventă a Facultății de Pedagogie din Moscova și a Facultății de Litere - Universitatea București.Alexandra Teleucă - Designer instrucțional

Abonata echipei la Plastic Free July și reprezentanta EcoLogos la concursurile de alergare.

 Formator acreditat, absolventă a Facultății de Geografie - Universitatea „Al. I. Cuza” Iași. Profesor de geografie și autor de manuale de ecologie și protecția mediului. Viitor formator în psihodramă clasică.Irina Vasilescu - Manager formare

Tocmai a reușit să își convingă vecinii de bloc să colecteze selectiv.

 Formator acreditat, absolventă a masterului de Psihologie Organizațională și Resurse Umane al Facultății de Psihologie - Universitatea din București. 

În 2010, a co-fondat Innbox, ONG care oferă traininguri gratuite asociațiilor studențești.CUM A APĂRUT IDEEA?

Atelierele EcoLogos sunt un proiect al Asociației SNK.

Poate ai auzit de Seneca Anticafe, locul unde timpul este cea mai prețioasă resursă; sau de Editura Seneca și colecțiile sale de filozofie tradusă pe limba omului modern și de mediu, printate pe hârtie reciclată; sau de Kultivă, terenul unde zeci de grădinari amatori și-au putut crește hrană sănătoasă. Toate acestea, ca și atelierele EcoLogos, sunt proiecte ale Asociației SNK. Atelierele sunt încă o manifestare a ceea ce ne preocupă - să învățăm să fim mai buni cu noi și cu ceea ce ne înconjoară, ca să putem trăi bine împreună.


CUM SUNT ATELIERELE?

Interactive, modulare și actualizate constant.

Interactive - aplicăm învățarea experiențială, bazată pe implicarea activă a participanților și rezolvarea de probleme independentă.

Modulare - fiecare dintre ateliere este format din „piese” care se pot recompune și adapta astfel încât să transmită informația eficient. Putem, de asemenea, crea module personalizate pentru nevoile echipei.

Actualizate - ecologia este unul dintre cele mai dinamice domenii, iar noi ne ținem la curent cu cele mai recente informații. Consultanții noștri lucrează în companii care implementează tehnologii verzi, prin urmare propunem informații și soluții adaptate României anului 2019.