Termeni și condiții

Informații privind modul de utilizare a site-ului ecologos.ro, despre comenzile pe site și politica de retur pentru produsele achiziționate pe site-ul ecologos.ro
Copyright

Conținutul site-ului www.ecologos.ro - imagini, texte, elemente de grafică - este în totalitate proprietatea Asociației SNK și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea conținutului site-ului fără acordul Asociației SNK este interzisă.

Produsele digitale (postere, kituri educaționale) disponible pe site pot fi folosite, după descărcare/achiziționare, exclusiv în scopuri personale sau educative. Este interzisă distribuirea, reproducerea sau comunicarea către public a produselor digitale Seneca EcoLogos în scopuri comerciale, fără acordul explicit al Asociației SNK.

Comenzi: Produse digitale

Singura opțiune de plată pentru produsele digitale pe site-ul ecologos.ro este cu CARDUL.
După confirmarea plății pe site-ul ecologos.ro, primiți o legătură pentru descărcarea produsele digitale într-un mesaj transmis pe adresa dumneavoastră de e-mail folosită în plasarea comenzii,
Primiți produsele digitale în două formate diferite, PDF și JPEG, cu rezoluția optimă pentru a fi imprimate.
Produsele sunt disponibile pentru descărcare pentru o perioadă de 30 de zile din momentul primirii e-mailului cu legătura de descărcare. După expirarea acestei perioade, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Dacă nu găsiți e-mailul cu legătura de descărcare a produselor digitale în căsuța dumneavoastră de e-mail, vă rugăm să verificați în Spam sau Junk. De asemenea, verificați și mesajele din căsuțele "Rețele Sociale" sau "Promoții". Dacă nu îl găsiți nici acolo, contactați-ne la ecologos@asociatiasnk.ro sau la numărul de telefon 0731.550.732.

Dacă aveți dificultăți în descărcarea produselor digitale, parcurgeți pașii de mai jos:
  • Încercați să descărcați produsele folosind alt program de navigare pe internet (web browser).
  • Dacă primiți eroarea "Fișierul este corupt" atunci când încercați să deschideți fișierele, ștergeți-le din calculator și descărcați-le din nou.
  • Dacă nu reușiți să deschideți fișierele, e posibil să nu aveți instalat pe dispozitivul dumneavoastră programele compatibile (Adobe Reader, un program de dezarhivare, cum ar fi winrar, winzip, 7zip).
  • Dacă pașii de sus nu rezolvă problema, contactați-ne la ecologos@asociatiasnk.ro sau la numărul de telefon 0731.550.732.

Comenzi: Produse fizice

Comanda plasată pe site-ul ecologos.ro devine activă după ce am confirmat-o cu dumneavoastră telefonic sau prin e-mail.
Procesăm comenzile în termen de 48 de ore de la confirmarea lor.
Dacă primim comanda dumneavoastră într-o zi nelucrătoare, o vom confirma în prima zi lucrătoare de la data primirii ei.
Pentru moment, singura opțiune de plată pe site-ul ecologos.ro este cu CARDUL.
Prețul pentru transport este 20 lei și este achitat de client în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 100 lei.
Politica retur: Produse digitale

Potrivit dispozițiilor O.U.G 34/2014, articolul 16, este exceptat de la dreptul de retur conținutul digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
Se va accepta în schimb returul produselor digitale care sunt nefuncționale: acestea pot fi înlocuite cu unele funcționale.

Politica retur: Produse fizice

Aveți dreptul legal să returnați produsele achiziționate de pe site-ul Ecologos (să vă retrageți din contractul la distanță) în termen de 14 zile după ce le-ați primit, fără penalități și fără invocarea unui motiv, conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Vă rugăm să informați Asociația SNK la 0731 550 732, ecologos@asociatiasnk.ro, cu privire la decizia de a returna produsele, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare transmisă prin e-mail sau poștă. Vă vom răspunde prin e-mail, confirmând primirea cererii de retur. Pentru a respecta termenul-limită de retur, trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retur înainte de expirarea perioadei de 14 zile de la primirea produselor.

Dacă vă exprimați dorința de a returna produsele, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Vă rugăm să expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
15 Septembrie 2020